Tere tulemast tagasi kirikusse!

On suur rõõm teatada, et Vabariigi Valitsuse korraldusega on alates 10.maist kaotatud ohtlikust koroonaviirusest põhjustatud piirangud kirikutes ja palvemajades peetavate jumalateenistuste ja teiste usuliste talituste läbiviimise osas. Tavapärane jumalateenistuslik elu kogudustes saab jätkuda aga vaid juhul, kui peetakse endiselt kinni2+2 reeglist ning inimestele on tagatud desinfitseerimisvahendite olemasolu.

Südamlik tänu kõigile, kes ligi kaks kuud, mil pole olnud võimalik oma kodukirikussetulla, pole lakanud palvetamast oma koguduse ja selle töötegijate, aga ka kogu meie kiriku ning maa ja rahva ja selle juhtide pärast. Samuti kõigi nende pärast, kes on pühendunult, ennastsalgavalt ja ka tulemuslikult tegutsenud tolle nähtamatu, kuid ometi kogu maailma hirmu all hoidnud viirusega võitlemise eesliinil.

Kutsun teid emadepäeval, 10.mail kell 12 Rapla kirikusse, kui oma vaimulikku kodusse tänujumalateenistusele tunnistamaks seda, et me inimestena ei ole siin maailmas kõikvõimsad. Alles Issanda tundma õppimine ja Temaga arvestamine on tõelise tarkuse algus.

Jumala rahu ja õnnistust kõikidele emadele soovides

Mihkel Kukk