EELK Rapla koguduse palveõhtud veebis

Mt 7:7-11 “Paluge, siis antakse teile; otsige, siis te leiate; koputage, siis avatakse teile. Sest igaüks, kes palub, see saab, ja kes otsib, see leiab, ja kes koputab, sellele avatakse. Või missugune inimene on teie seast, kellelt tema poeg palub leiba, ja ta annaks temale kivi? Või kui ta palub kala, ja ta annaks temale mao? Kui nüüd teie, kes olete kurjad, mõistate anda häis ande oma lastele, eks palju enam teie Isa taevas anna häid ande neile, kes teda paluvad”

Mt 18:19-20 “Tõesti, taas ma ütlen teile, kui iganes maa peal kaks teie seast on ühel meelel mingi asja suhtes, mida nad iganes paluvad, siis nad saavad selle minu Isa käest, kes on taevas. Sest kus kaks või kolm on minu nimel koos, seal olen mina nende keskel.”

Neljapäevati kell 21. toimub EELK Rapla koguduse korraldatav ühine palveõhtu veebis, mida juhatab õpetaja Mihkel Kukk. Palvetame koos pandeemia lõppemise nimel.

Liitu siin https://teams.live.com/meet/9482316045961

Liituma võid hakata juba 10 minutit varem.

Sa ei pea midagi alla laadima. Allpool väike juhend, kuidas liituda.

Kliki lingile, tühista avanenud hüpikaken (cancel) järgnevalt vali “Jätka selles brauseris (“continue on this browser”), hüpikaknas luba mikrofon ja kaamera (allow), siis sisesta oma nimi või pseudonüüm ning liitu (join).