Pühapäevakool

Tunnustav. Lõbus. Hariv. Arendav. Iga lapse jaoks on aega.

Jeesus ütles: “Laske lapsed olla ja ärge keelake neid minu juurde tulemast, sest selliste päralt on taevariik!” (Matteuse evangeelium 19:14)

Lapse ristimisel annavad vanemad ja ristivanemad tõotuse aidata last kristlikult kasvatada. Tuues lapse pühapäevakooli, olete astunud suure sammu selle tõotuse täitmiseks.

Pühapäevakoolis tutvustame lastele ristiusu põhitõdesid tehes seda läbi piiblilugude jutustamise, multifilmide ja videoklippide tegemise, laulude, mängude ja meisterdamise. Me soovime, et lapsed võiksid teada kirikupühade tähendust ja et nad teaksid, et Jumal armastab kõiki sellistena nagu nad on. Iga laps on hindamatu ja väärt, et temas leitaks palju head ja et teda ei kritiseeritaks.

Läbi piiblilugude õpetame lastele hoolivust, julgust, andeks palumist ja andeks andmist, et laste südames võiks olla rõõm ja rahu selles rahutus maailmas.

Pühapäevakoolis selgeks õpitud lauludega esineme kirikus – see on hea võimalus arendada lapses musikaalsust ja esinemisjulgust.

Jumala üks ilusamaid meistriteoseid on loodus. Selle tundmaõppimiseks käime üheskoos väiksematel matkadel.

Pühapäevakool tegutseb septembrist maini. Tunnid toimuvad pastoraadi inglisaalis aadressil Kalda 2, vahel osaleme ka kirikus jumalateenistusel. Pühapäevakool on lastele vanuses 6-13 aastat. Lapsevanema kuulumine kogudusse ei ole nõutud. Tundi võivad tulla ka need lapsed, kes satuvad Rapla kanti harva.

Pühapäevakooli õpetajad on meie koguduse liikmed: Henri ja Karmen, kes mõlemad on läbinud põhapäevakooli õpetajate koolituse. Abiõpetajad on Kaie ja Svea.

Pühapäevakool on tasuta ning liituda võib igal ajal. Lisainfo karmen punkt kaukver ätt eelkrapla punkt ee või koguduse kantseleist. Olete väga oodatud!

Lisalugemist: pühapäevakooli tegemised.