Korraldused kogudustele seoses koroonaviirusest põhjustatud eriolukorra väljakuulutamise tõttu

Head inimesed!

Koroonaviirusest põhjustatud eriolukorra väljakuulutamise tõttu on Eesti Vabariigis ajutiselt keelustatud kõik rahvakogunemised kohast ja osavõtjate arvust sõltumata. See puudutab ka kirikuid ja kogudusi.

Lisaks jumalateenistustele ja kontsertidele ei ole kuni uute korralduste saamiseni lubatud pidada ei pühapäevakooli-, leeri- palve- ega piiblitunde, kooriharjutusi, koosolekuid, vestlusringe või harrastada mingit muud ühistegevust. Kiriklikest talitustest on lubatud läbi viia vaid matused.

Koguduse kantselei pastoraadis on endiselt avatud, samuti individuaalkorras õpetaja vastuvõtt. Viimase puhul oleks hea ette helistada tel 55 650 722.

Jälgige seniks jumalateenistusi kristlike raadiote ja interneti vahendusel.